Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

2008: rok Rosického

Před Tomášem Rosickým je rok, v němž může svou zatím velmi dobrou kariéru konečně zlomit v brilantní. Právě tu od něj totiž čeští fanoušci i experti vzhledem k jeho neuvěřitelnému talentu očekávají.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kule

3. 1. 2008 8:06
překvapení

Tentokrát mediální mr..y překvapily, z loňských článků a komentářů v našich médiích jsem měl pocit, že nejgeniálnější fotbalista planety je Standa SmrtSpartě Vlček

0 0
možnosti

Lamanai

3. 1. 2008 7:59
SMS?

Mám pocit, že obsah článku by se vešel do textovky ;-D  po přečtení titulku jsem očekával maličko rozsáhlejší rozbor. Jinak, Tomášovi přeji, ať i nadále zůstává sám sebou, jak lidsky tak i fotbalově - je to velká osobnost a podle toho, co mohu z takové vzdálenosti soudit, je to fajn člověk, který si na nic nehraje. Maká na sobě, odevzdává maximum pro tým, ve kterém nastupuje. Kdyby takhle poctivě pracoval každý, bylo by na týhle planetě hej :-)

0 0
možnosti

Petr B.

3. 1. 2008 23:51
Re: SMS?

Taky poslední dobou nechápu to hození takového "komentáře" či úvahy v rozsahu 10-ti vět na úvodní stránku předníh českého novïnářského portálu. Čekal sem to, že se ke Zlatému míči bude třeba potřebovat i vítězství v Premiere League, Champs League, EURO je až takový to poslední - zplacaný teamy se směsek, který spolu hrajou jednou za rok... Je to blaf člověka, kterej tomu asi moc nerozumí.. Za to bych si taky nechal platit. 

0 0
možnosti

Lahman

3. 1. 2008 0:08
rok Rosického

Přál bych Rosickému úspěch ale mislím si že na to nemá fizicky. Nemá tělo stavěné na takový zápřach v anglické lize. Rád bych se pletl ale jeho častá zranění nevěstí nic dobrého.

0 0
možnosti

Konstantin Kostas Kosmanopoulos

2. 1. 2008 21:54
...ten rozhodujici obrat...

Jsem timto klukem fascinovan a sleduji ho pozorne od chvile,co podepsal Dortmundu,az do dnes.Mam momentalne takovy podivny pocit z jeho postaveni v tymu Arsenalu.Uz pred tremi lety jsem sve zene tvrdil,ze nejlepsi zaloznici planety se jmenujou Rosicky a Hleb(to jsem jeste nevedel o existenci Fabregase),a Fabregas k tomu,to je to nejuzasnejsi,co se za poslednich 5 let ve svetovem fotbale zrodilo.K tomu i genialne slozena obrana,jen v utoku mi nesmirne vadi Adebayor(memu nazoru odporuje 12 golu,ktere doted letos vstrelil).Jsem toho nazoru,ze napr.na ´miste Adebayora by napr.John Wriht Phillips (z Chelsea) by dal doted 212 golu,pokladam i pres tech 12 golu Adebayora za lempla prvni tridy,ale on muze argumentovat tim,ze je momentalne v Anglii nejlepsi,ja jen hypotezami,ze na jeho miste by treba Berbatov dal trikrat vice golu...Ale to jen na okraj...Zpet k Tomasi Mozartovi...Pral bych si,aby se alespon jednou dostal do "fotbaloveho tranzu",do sileneho reje jeho umeni,protoze jsem toho nazoru,ze Tomas jeste svetu ma co ukazat...Jen s Adebayorem na spici to nebude mit lehke,ten totiz chape uzasne pomalu a Tomasovi myslenky a fotbalove napady se pocitaji v milisekundach a to je na Adebayora bezesporu prilis rychle...Mozna by casteji mel Tomas zkusit neco sam,byt trosinku "sobectejsi"...Ale dost kritiky,prese vsechny mozne namitky,co se tyce absolutni perfektnosti(ktera stejne asi neexistuje)je to i presto fascinujici a uchvatna podivana na tu nadhernou"fotbalovou masinerii napadu a fotbalove krasy",ktera nose jmeno ARSENAL...Nakonec jen dodat : Tomasi,bud vudcem i spoluhracem,ukaz celou tvar a skalu Tve geniality,potes nas vsechny na celem svete...Ahoj,Kostas z Mnichova.

0 0
možnosti

olda

4. 1. 2008 11:38
Re: ...ten rozhodujici obrat...

na zacatku sezony nejlepsi fotbal,ted uz ale radi v anglii Manchester, na kterej dle meho Arsenal nema, uzkej kadr, je to je otazka casu az se ne MANUTD odpoji na cele ligy, preji Arsenalu aspon to druhe misto

0 0
možnosti

kikyn

2. 1. 2008 19:28
Snadné?

Nic proti ... s článkem souhlasim ... je fakt že Rosickému do top něco chybí, ale že by skupina byla snadná? Nevim .... Portugalsko - 2. místo EURO 2004; 4. místo MS 2006 - C. Ronaldo, Quaresma atd, Turecko --- kvalita sama o sobě ... nebezpečnej útok navíc Rustu k brance ... a Švýcaři ... na MS nedostali gól .... navíc domácí ... nevim nevim >-

0 0
možnosti

Piccaso

2. 1. 2008 16:19
To jsem se

nenadál,že to psal pan Nenadál.Hodně síly do bojů o Evropu a ostrou tužku.

0 0
možnosti